VIDEO FOTO Accident în sensul giratoriu de la Ramada - Biciclist lovit de o mașină

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență joi seara la un accident rutier în Piața Unirii unde un biciclist a fost acroșat de un autoturism. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost transportat la UPU Sibiu conștient, având mai multe răni în zona picioarelor. 

VIDEO FOTO Accident în sensul giratoriu de la Ramada - Biciclist lovit de o mașină VIDEO FOTO Accident în sensul giratoriu de la Ramada - Biciclist lovit de o mașină

„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit în această dimineață pe strada Rahova, la un accident rutier unde o femeie a fost acroșată de un autoturism. Femeia în vârstă de 69 de ani, a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU Sibiu conștientă, suferind un traumatism la gleznă” a transmis Sg. maj. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Este vorba despre o coliziune între un autoturism condus de către o tânără în vârstă de 22 de ani și o bicicletă condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, ambii sibieni. Cauza producerii urmează să fie stabilită în urma cercetărilor care se efectuează în prezent. Biciclistul a fost transportat la spital conștient. Nu se înregistrează probleme de trafic.

 

Ultima oră

Comentariul meu