șelimbăr: elevii școlii gimnaziale mihai viteazu își descoperă vocația de lideri într-o întâlnire cu consiliul județean al elevilor sibiu

Elevii claselor a VII-a și a VIII-a de la Școala Gimnazială Mihai Viteazu Șelimbăr s-au întâlnit joi, 30 martie 2023, cu reprezentanții Consiliului Județean al Elevilor Sibiu (CJES), pentru a discuta despre implicarea tinerilor în activități extracurriculare și responsabilitățile acestora în cadrul școlii.

La întâlnire au participat Alexandru Grădinar, vicepreședinte CJES, Andreea Popa, Director al Departamentului de Incluziune Școlară, Raisa Țiuț, Director al Departamentului de Învățământ Gimnazial și Teoretic, și Rares Florea, Director al Departamentului de Învățământ Confesional, Profesional, Vocational și Tehnic. Evenimentul a avut loc în prezența doamnei director, Luca Elena Doina, și a dirigintilor claselor a VII-a, prof. Nanu Daniel, și a VIII-a, prof. Cosma Simion.șelimbăr: elevii școlii gimnaziale mihai viteazu își descoperă vocația de lideri într-o întâlnire cu consiliul județean al elevilor sibiu

Scopul întâlnirii a fost de a încuraja elevii să se implice în activități de organizare și să își manifeste responsabilitățile și drepturile, precum și de a interacționa cu alți tineri din mediul școlar pentru a participa la activități extracurriculare. Această inițiativă face parte din politica școlii de a se orienta către noutate și activități inovative educaționale și sociale, care vizează prioritățile elevilor.

În urma întâlnirii, elevii vor forma un Consiliu al Elevilor la nivelul școlii, prin propuneri și vot liber, și vor colabora cu omologii lor la nivel județean și național. Reacția elevilor a fost pozitivă și constructivă față de propunerea de colaborare din partea reprezentanților CJES.

Ultima oră

Comentariul meu