trafic în condiții de iarnă între rășinari și păltiniș - sunt mai multe drumuri în județ pe care drumarii au intervenit
foto: arhivă
În dimineața zilei de miercuri, Sibiul a fost acoperit de zăpadă, circulația pe unele drumuri județene desfășurându-se în condiții de iarnă. Societatea Drumuri și Poduri SA intervine cu lama și material antiderapant.
Din cauza condițiilor meteorologice din ultimele 48 ore în majoritatea zonelor care acoperă raza Județului Sibiu a nins, carosabilul este umed, în unele zone parțial acoperit cu zăpadă. Șoferii trebuie să știe că se circulă în condiții de iarnă
În prezent, Societatea Drumuri și Poduri SA folosește material antiderapant pe drumul Cristian – Săliște – Jina, unde carosabilul este umed. Drumul Sibiu – Cisnădie – Păltiniș este parțial acoperit cu zăpadă, SDP, acționând în acest moment cu lamă și material antiderapant. În zona 3, respectiv Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului se acționează cu material antiderapant.
Pe restul drumurilor care acoperă raza teritorială a Județului Sibiu s-a acționat în cursul nopții cu material antiderapant.
În cursul zilei de marți, 28 marie, Societatea Drumuri și Poduri SA a folosit 46,50 tone de material antiderapant, iar astăzi până la această oră s-au folosit 42,84 tone de material antiderapant.
„Circulația pe unele drumuri județene se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție si de asemenea recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător, transmit Societatea Drumuri și Poduri SA.

Ultima oră

Comentariul meu