măgura cisnădie, favorită în disputa de la slatina - antrenorul alexandru weber: ”suntem pe o pantă ascendentă”

În etapa cu numărul 20 din Liga Florilor, Măgura Cisnădie va juca joi, 30 martie, în deplasare, cu CSM Slatina, penultima clasată.

Situată pe locul 9, echipa lui Alexandru Weber este favorită în disputa de la Slatina, o echipă care pare condamnată la retrogradare. Cisnădia este în creștere de formă și a câștigat ultimele două dispute de pe teren propriu, cu Buzău și CSM Tg. Jiu, iar un succes la Slatina o poate urca pe locul 8 în clasament.

Din lot nu au făcut deplasarea Abed Kader și Mitrache, care sunt accidentate. Tehnicianul Alexandru Weber își dorește ca elevele sale să continue și joi evoluțiile bune din jocurile cu Buzău și Tg. Jiu. ”La Slatina este un meci foarte important pentru noi, mergem să câștigăm. Vrem să continuăm seria bună, suntem pe o pantă ascendentă și ne dorim să legăm mai multe victorii consecutive” a spus antrenorul Alexandru Weber.

Cu siguranță, meciul de joi este poate ultima șansă pentru Slatina, în tentativa de a mai prinde un loc de baraj.

Federația a delegat la partida Slatina –  Cisnădie un cuplu de arbitri format din Marina Agliceriu (Prahova) și Mirabela Turdean (Mureș).

 

Ultima oră

Comentariul meu