foto: dennis este tânărul mort în accidentul dintre sibiu și poplaca - mașina, un morman de fiare

Un morman de fiare și lacrimi de durere – atât a mai rămas în urma accidentului devastator de marți noaptea, produs pe drumul ce leagă Sibiul de Poplaca. Un tânăr în vârstă de 23 de ani, care ar fi gonit cu o viteză peste limita legală, a pierdut controlul bolidului pe care îl conducea, și s-a izbit violent de un copac. Impactul a fost fatal, iar Dennis a murit pe loc. 

UPDATE

Noi detalii ies la iveală în cazul accidentului mortal de la ieșire din Sibiu spre Poplaca. Se pare că tânărul de 23 de ani s-a sinucis. Acesta le-a trimis mesaje prietenilor și i-a anunțat că își va lua viața. Amicii lui au sunat la 112 și au alertat poliția, însă a fost prea târziu.

CITEȘTE ȘI: Șoferul mort în accidentul de marți seara s-a sinucis. Dennis și-a anunțat prietenii că își va lua viața

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident rutier grav a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, la ieșire din municipiul Sibiu spre Poplaca. Un tânăr în vârstă de 23 de ani, aflat la volanul unui autoturism marca Mercedes-Benz, a ieșit de pe partea carosabilă și s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului. 

CITEȘTE ȘI: Șofer de 23 ani, mort într-un accident la ieșire din Sibiu spre Poplaca – A intrat cu mașina într-un copac

La fața locului s-au deplasat imediat echipaje de poliție, de pompieri, de descarcerare și un echipaj SMURD. Salvatorii au făcut eforturi pentru a-l scoate pe șofer dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Au făcut tot ce au putut însă, din nefericire, tânărul era decedat. 

Dennis era singur în autoturism la momentul producerii accidentului înfiorător. Sursele Ora de Sibiu spun că el ar fi avut viteză mare, acesta fiind și motivul pentru care a pierdut controlul volanului. Nu a mai putut redresa bolidul și s-a înfipt în copacul de pe marginea șoselei. 

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, era student la Facultatea de Inginerie din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Anterior, Dennis a studiat la Colegiul Tehnic Energetic din municipiu. „E o nebunie că, atunci când faci tot timpul lucruri bune pentru oameni, ei nu observă, dar când faci o greșeală, nu o uită niciodată”, este ultima postare publicată de Dennis pe pagina personală de Facebook. 

Polițiștii sibieni continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs teribilul eveniment rutier. 

Ultima oră

Comentariul meu