distracție până dimineața la caro cu mediparty și dj lau maftei

Primul weekend din luna aprilie se anunță a fi unul distractiv, plin de petreceri cu muzică bună și oameni de calitate. Caro a pregătit pentru toți cei cu chef de distracție două seri incendiare în locația din apropierea centrului Sibiului.

Dacă încă nu ai planuri pentru weekend, Caro a pregătit pentru acest sfârșit de săptămână petreceri cu DJ cunoscuți și artiști apreciați. Distracția începe de vineri, 31 martie, cu DJ Lau Maftei, de la ora 22:00. Sibienii sunt așteptați la MediParty să se distreze până dimineața pe cel mai tari ritmuri. Biletele se pot achiziționa la intrare și costă 25 lei (până la ora 23:59) și 30 lei (după ora 00:00).

distracție până dimineața la caro cu mediparty și dj lau maftei

O noapte incendiară se anunță și sâmbătă, 1 aprilie, la Caro. Dj Lau Maftei va încinge și de data aceasta atmosfera, începând cu ora 22:00. „Saturday Party” se anunță a fi o petrecere de neratat pentru tine și prietenii tăi. Nu ezita să faci o rezervare la numărul de telefon 0758 659 223. Intrarea este gratuită sâmbătă la clubul de pe strada Gimnasticii nr. 39.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu