Raul Opruț, titular în primul joc oficial al său la echipa națională

Jucătorul lui FC Hermannstadt, Raul Opruț este titular în naționala de seniori, în al doilea joc din preliminariile Euro 2024, România – Belarus, care se dispută marți, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

Fundașul stânga de la Hermannstadt nu a fost folosit în meciul din Andorra, din cauza unei entorse la glezna dreaptă și deși fusese refăcut în ziua jocului, selecționerul nu a riscat să îl titularizeze. Opruț nu are niciun meci oficial la prima reprezentativă și a mai jucat doar la amicalele din luna noiembrie, când a evoluat 30 de minute cu Slovenia (1-2) și a fost integralist în Moldova (5-0).

Raul Opruț speră să fie lăsat de conducerea sibiană să plece în vară lui 2023 de la echipă.  „Antrenorul Marius Măldărăşanu) m-a ajutat foarte mult şi pe această cale ţin să îi mulţumesc. O altă persoană care m-a ajutat cu sfaturi şi m-a susţinut când am avut o perioadă proastă a fost Dani, Dani Coman, cu care am o relaţie foarte bună şi sper să mă lase să plec la vară”, a declarat Raul Opruţ.

Fundașul stânga a fost crescut în Italia, la Chievo, Genoa sau Albissola și joacă la FC Hermannstadt din 2019.

ROMÂNIA: I. Radu – Cr. Manea, Drăgușin, Burcă, Opruț – R.Marin, T. Băluță, N.Stanciu – Moruțan, Alibec, Man. Rezerve: Fl. Niță, Moldovan, Cicâldău, Rus, L.Munteanu, Olaru, M. Marin, Dobre, Fl. Tănase, Oct.Popescu, Sorescu. Selecționer: Edward Iordănescu

Ultima oră

Comentariul meu