foto fc hermannstadt a remizat la cluj cu cfr - petrescu a marcat golul sibienilor

Într-un joc amical disputat luni, la Cluj, FC Hermannstadt a remizat cu campioana CFR, scor 1-1 (0-0).

Cum era de așteptat, antrenorul Sibiului, Marius Măldărășanu a folosit în acest amical toți jucătorii. După o primă repriză albă, Petrișor Petrescu a deschis scorul în minutul 54, dintr-o lovitură liberă. CFR Cluj a reușit să egaleze în minutul 60, prin Maglica. S-a terminat 1-1, un rezultat de moral pentru sibieni, care în decembrie, în campionat câștigaseră la Cluj, 1-0.

Din lotul echipei sibiene au lipsit Opruț, aflat la națională, Butean și Paraschiv, care au probleme musculare, ultimii doi fiind incerți pentru jocul de campionat cu Botoșani.

FC Hermannstadt joacă sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 17.00 primul meci pe teren propriu din play-out, cu FC Botoșani. În primul meci din play-out, Sibiul a remizat în deplasare, 1-1 cu FC Voluntari.

Hermannstadt: Muțiu – Medina, Antoche, Ene, Issah – Balaure, Mino Sota, Limaj, D. Iancu – Babic, G. Iancu. Au mai evoluat în repriza a doua:  Letica, Baba, Uțiu, Buhăcianu, Oroian, Popescu, Stoica, Petrescu, Bejan, V.Popa, Bărbuț, Biceanu.

foto fc hermannstadt a remizat la cluj cu cfr - petrescu a marcat golul sibienilor foto fc hermannstadt a remizat la cluj cu cfr - petrescu a marcat golul sibienilor foto fc hermannstadt a remizat la cluj cu cfr - petrescu a marcat golul sibienilor foto fc hermannstadt a remizat la cluj cu cfr - petrescu a marcat golul sibienilor foto fc hermannstadt a remizat la cluj cu cfr - petrescu a marcat golul sibienilor foto fc hermannstadt a remizat la cluj cu cfr - petrescu a marcat golul sibienilor foto fc hermannstadt a remizat la cluj cu cfr - petrescu a marcat golul sibienilor foto fc hermannstadt a remizat la cluj cu cfr - petrescu a marcat golul sibienilor foto fc hermannstadt a remizat la cluj cu cfr - petrescu a marcat golul sibienilor foto fc hermannstadt a remizat la cluj cu cfr - petrescu a marcat golul sibienilor foto fc hermannstadt a remizat la cluj cu cfr - petrescu a marcat golul sibienilor foto fc hermannstadt a remizat la cluj cu cfr - petrescu a marcat golul sibienilor

Ultima oră

Comentariul meu