csc șelimbăr nu mai joacă pe municipal - se mută din nou la râmnicu vâlcea

Conducerea CSC 1599 Șelimbăr a decis că echipa va juca cele trei jocuri de pe teren propriu din play-out-ul Ligii a II-a la Râmnicu Vâlcea, acolo unde a evoluat în ultimul an.

Echipa lui Claudiu Niculescu are trei meciuri pe teren propriu în play-out-ul Ligii a II-a, cu CSM Slatina (8 aprilie), Metaloglobus (22 aprilie) și Csikszereda Miercurea Ciuc (6 mai). Prima soluție pentru Șelimbăr era noua arenă din Sibiu, acolo unde a jucat și meciul cu Dinamo, ultimul acasă din sezonul regular. Programul de acasă al Șelimbărului în play-out-ul Ligii 2 se suprapune însă cu cel al Hermannstadtului din play-out-ul Ligii 1, astfel că soluția cu Municipalul din Sibiu a căzut. O altă variantă mai aproape de Șelimbăr, Mediaș nu a fost  luată în calcul, chiria pentru meciuri fiind una foarte scumpă.

”Vom juca toate cele trei jocuri din play-out la Rm. Vâlcea. Nu mai avem așa mari emoții cu retrogradarea, iar o victorie în următorul meci, cu Slatina ne-ar asigura menținerea în proporție de 95%” a spus directorul clubului CSC 1599 Șelimbăr, Cornel Stănilă. Trupa lui Claudiu Niculescu a efectuat și cantonamentul de iarnă la Baza Sportivă din Rm. Vâlcea.

Astfel, CSC 1599 Șelimbăr va continua la Rm. Vâlcea, arena din Zăvoi fiind cea omologată pentru Liga 2 pentru jocurile echipei lui Claudiu Niculescu. De altfel, ”călăreții roșii” au jucat meciurile de pe teren propriu din ultimul an la Rm. Vâlcea, unde a jucat și în play-out-ul sezonului trecut, dar și în sezonul regular din actualul sezon.

csc șelimbăr nu mai joacă pe municipal - se mută din nou la râmnicu vâlcea

 

 

Ultima oră

Comentariul meu