cazări de la 350 de lei pe noapte de paște în mărginime – în sibiu prețurile ajung la 9.000 de lei pentru un sejur
Sursa foto: Booking/ Rafael Chalet

Vacanțele de Paște sunt tot mai căutate atât la mare, cât și la munte. Cum marea este destul de departe de orașul transilvănean, Mărginimea Sibiului și stațiunea Păltiniș reprezintă principalele opțiuni pentru sibienii care optează pentru un sejur plin de liniște și înconjurat de natură în toiul primăverii.

Cabanele, pensiunile din apropierea Sibiului, dar și hotelurile din oraș au pregătit oferte variate pentru sibienii și turiștii care vor să petreacă zilele de Paște altundeva decât acasă. La Păltiniș prețurile pentru trei nopți de cazare în perioada 14-17 aprilie sunt variate, pentru toate buzunarele. La Pensiunea Joe prețurile pentru închirierea unei camere pentru două persoane începe de la aproximativ 400 lei. Trei nopți de cazare la Pensiunea Romantic Belvedere, cu mic dejun inclus costă 1.680 lei. La Castel Nor, cazare de patru stele, prețurile încep de la peste 1400 lei cu mic dejun și cină incluse. La Carpentiere Arena, cazarea pentru trei nopți în weekend-ul cu Paștele costă 1.998 de lei pentru trei nopți și mic dejun inclus. .

Unele cazări au pregătit oferte speciale pentru Paște. La Rafael Chalet în Păltiniș  se oferă mic dejun și cină, posibilitatea de a participa la Slujbă și înconjurul Bisericii la Schitul din Păltiniș și la slujba de Înviere și dejun pascal și masă tradițională de Paște. Prețul pentru persoană pentru sejurul din perioada 14 – 17 aprilie este de aproximativ 1600 de lei pentru o singură persoană, iar copiii au reduceri

cazări de la 350 de lei pe noapte de paște în mărginime – în sibiu prețurile ajung la 9.000 de lei pentru un sejur
Sursa foto: Cazare Online

Oferte de Paște în Mărginimea Sibiului

După Păltiniș, Mărginimea și satele din apropierea Sibiului reprezintă cele mai atractive opțiuni pentru perioada Paștelui. Ofertele în aceste zone sunt și ele diverse, iar prețurile se arată a fi accesibile. Chalet Transylvania Sibiu a pregătit o ofertă pentru perioada Paștelui. Casa se închiriază integral pentru cel puțin două nopți și costă 350 lei camera/noapte. La cabana din Mărginimea Sibiului se găsesc o serie de activități la care poți participa, tandem cu parapanta, plimbări cu bicicleta sau vizite la meșteșugari.

Casa „Old House” din Sibiel poate fi închiriată integral în weekend-ul cu Paștele și costă  aproape 2.945 lei și include trei dormitoare și un living și terasă. Paștele poate fi sărbătorit și la Biertan, la Complex Medieval Unglerus. Trei nopți la alegere în perioada 14-18 aprilie costă 1100 de lei pentru o persoană și include prânz tradițional, foc de tabără și vin fiert, prăjituri de casă și plimbare cu căruță. Și aici au copiii reducere.

În Cisnădioara sunt o mulțime de cazări disponibile, însă prețurile sunt destul de piperate. Pentru închirierea casei de vacanță „Haus Ingrid Cisnădioară”, pentru trei nopți, prețul este de peste 4.000 lei, iar „La Bunica” se închiriază cu 4.700 lei.

La Pensiunea Poiana Avrigului a mai rămas doar o cameră liberă în perioada 14-17 aprilie, și costă 1.500 lei. La Râu Sadului, trei nopți de cazare la Pensiunea Valea Pinului costă 2.100 lei, dar mai au doar patru camere disponibile, conform booking.ro. Un preț rezonabil pentru vacanța de Paște este la Casa Antonia Homstay, din Șura Mică, unde cazarea costă 1.050 lei pentru trei nopți.

cazări de la 350 de lei pe noapte de paște în mărginime – în sibiu prețurile ajung la 9.000 de lei pentru un sejur
Sursa foto: Booking. com

Cazări de Paște în Sibiu – Cel mai mare preț, 9.000 lei

Turiștii care vor să își petreacă Sărbătorile Pascale în Sibiu trebuie să se grăbească să își rezerve cazările dorite, pensiunile având foarte puține locuri disponibile în weekend-ul 14 – 17 aprilie.

Prețurile încep de la 400 lei și ajung la peste 4.000 lei. O cameră la Pensiunea Podul Minciunilor costă 449 lei pentru trei nopți, iar pentru același interval de timp o cameră dublă superioară la Maison Elysée, costă peste 9.000 lei, potrivit booking. Cu toate acestea, cele mai multe cazări în oraș costă între 500 lei și  2.000 de lei. La Pensiunea Ela cazarea pentru trei nopți este de 720 de lei, La Goldsmith, 749 lei pentru trei nopți, 737 lei la Carpathian Villa Sibiu, 1.732 lei la Noblesse Boutique Resort și alte zeci de pensiuni așteptă turiștii cu prețuri pentru toate buzunarele.

La marile hoteluri din Sibiu, prețurile sunt între 954 de lei la MyContinental, până la puțin peste 2.ooo lei la Hotel Împăratul Romanilor. La Hermanns Hotel, cazare pentru trei nopți este de 1.626 lei, iar la Ramada  1.060 lei pentru perioada 14 – 17 aprilie și la Continental prețurile încep de la 1.200 lei.

cazări de la 350 de lei pe noapte de paște în mărginime – în sibiu prețurile ajung la 9.000 de lei pentru un sejur

Apartamentele de închiriat reprezintă și ele o variantă pentru cei care vor să se simtă ca acasă. Sibiu Mian Square Apartament se închiriază cu 1.956 lei pentru trei nopți de cazare, Central Retro Apartment poate fi închiriat cu 631 lei. Pentru a petrece trei nopți la World Studio Africa, cazarea costă 1.400 lei.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu