Accident la Vurpăr - Un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp
foto: arhivă

Un șofer din Vurpăr s-a urcat băut la volan și, la un moment dat, a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp. Polițiștii veniți la fața locului au întocmit dosar penal. 

„La data de 24 martie a.c., în jurul orei 16,00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lungă din localitatea Vurpăr, un localnic în vârstă de 47 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp. Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Din verificările efectuate de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr a reieșit faptul că bărbatul nu deține dreptul de a conduce, iar testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a constatat că valabilitatea ITP a autoturismului era expirată din cursul anului 2020. La nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică