cine este bărbatul care și-a ucis copilul și apoi s-a sinucis - bogdan, o fire retrasă

Bogdan este tânărul de doar 27 de ani care și-a ucis copilul de un an și apoi s-a sinucis. Acesta locuia într-un apartament cu chirie în Alba Iulia.

Bărbatul i-a trimis noaptea trecută mamei copilului, fosta sa parteneră, o serie de mesaje, care au alertat-o. Copilul era la el, în weekend, potrivit Alba24.

Cei doi au fost împreună de doi ani, iar din octombrie femeia ar fi plecat de la el.

Acesta a fost student al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Cei care l-au cunoscut spun că era o fire mai retrasă și deseori era văzut la cafeneaua universității, unde stătea singur.

Unii dintre aceștia spun că tindea să devină agresiv și se enerva foarte repede. Într-o perioadă a fost și pe șantierele arheologice, unde a muncit pentru a face rost de bani însă pentru că era recalcitrant, a fost evitat.

Ulterior a lucrat și la un magazin din mall.

FOTO: ”Încă pot alege”. Mesajul de adio postat pe Instagram de bărbatul care și-a ucis copilul de un an și apoi s-a sinucis

Bogdan R., bărbatul care și-a ucis fiul de doar un an și apoi s-a spânzurat, a lăsat un mesaj pe contul său de Instagram, cu puțin timp înainte de tragedie. ”Încă pot alege” a scris acesta în final.

Acesta a recunoscut că a greșit în trecut, dar și-a exprimat frustrările legate de pierderea familiei și a momentelor alături de fiul său. Contul este plin de fotografii în care acesta apare alături de micuț.

Ultima oră

Comentariul meu