video liquid money – așii amanetului, peste hotare – un neamț a cumpărat jaguar-ul xk120

Liquid Money – Așii Amanetului au devenit cunoscuți nu doar pe plan național, ci și pe cel internațional. Clienți din toată Europa se interesează de produsele unicat care se găsesc doar la casa de amanet din Sibiu.

„Bijuteriile” pe patru roți sunt principala atracție pentru colecționarii în căutare de antichități sau obiecte valoroase. De la o mie de kilometri distanță, un bărbat de origine Germană a venit la Sibiu să ridice Jaguar XK120, fabricat în anii ′50.

Jaguar-ul XK120 a fost conceput în 1953 și, de-a lungul timpului, s-au fabricat sub 100.000 de exemplare. Modelul de colecție are un motor de 3.4 litri, 6 cilindri în linie și 160 de cai putere și poate fi găsit la Liquid Money. „Bijuteria”, cu diferite îmbunătățiri, a făcut performanță în competițiile din urmă cu 70 de ani, participând la diferite evenimente sportive precum Cursa de 24 de ore Mount Druitt, Le Mans sau NASCAR.

Amanetare, schimburi, negocieri și regim de consignație, doar la Liquid Money

Liquid Money – Așii Amanetului au devenit cunoscuți și pe plan internațional datorită serviciilor variate pe care le oferă, de la amanetare, schimburi, negocieri, până la regimul de consignație. Mai mult, prin intermediul Poștei Române, oricine poate să apeleze la serviciile Așilor de pe Șoseaua Alba Iulia.

Serviciul de consignație de la Liquid Money este unul avantajos atât pentru pasionații de artă sau colecționari, cât și pentru persoanele obișnuite care vor să valorifice obiecte pe care nu le folosesc pentru o scurtă perioadă de timp.  Citește și: VIDEO Regim de consignație profitabil la Liquid Money – Așii Amanetului – „Procesul este unul simplu”

Pe lângă serviciul de consignație, la Liquid Money se pot amaneta obiecte, se pot face schimburi și se pot cumpăra produsele care „fac cu ochiul” clientului la un preț avantajos. Citește și: VIDEO Amanetarea la ”Liquid Money – Așii Amanetului”, cea mai avantajoasă din Sibiu – „La noi totul se negociază”

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu