opruț, accidentat la gleznă la antrenamentul de joi al naționalei - este incert pentru meciul cu andorra

La ultimul antrenament al naționalei, efectuat joi, înaintea deplasării spre Andorra, fundașul stânga de la Hermannstadt, Raul Opruț s-a accidentat și a părăsit sesiunea de pregătire!

Favorit la titularizare în jocurile cu Andorra și Belarus, Raul Opruț a acuzat probleme serioase la glezna stângă și a trebuit să iasă din antrenament! Jucătorul de la FC Hermannstadt a plecat azi cu echipa spre Andorra la Vella, urmând ca selecționerul Edi Iordănescu să afle vineri, în funcție de evoluția situației lui medicale, dacă va fi apt sau nu pentru meciul de sâmbătă.

Vineri seară, pe Estadi Nacional din Andorra la Vella, tricolorii vor efectua antrenamentul oficial, ultimul înaintea partidei. Și acesta va fi probabil testul pentru Opruț, în care se va stabili dacă va putea evolua sau nu în jocul din Andorra. dacă răspunsul va fi negativ, singura opțiune din lot va rămâne Ștefănescu (Sepsi Sf. Gheorghe), jucător care însă evoluează la echipa de club ca mijlocaș ofensiv.

”Sper ca Raul să joace titular, el a demonstrat că este jucător bun în meciurile de campionat cât și în jocurile de la națională. Eu am încredere în el și sunt convins că dacă va juca, va face un meci foarte bun” a declarat Dani Coman, președintele clubului FC Hermannstadt.

Opruț nu are niciun meci oficial la prima reprezentativă și a mai jucat doar la amicalele din luna noiembrie. Raul a evoluat 30 de minute cu Slovenia (1-2) și a fost integralist în Moldova (5-0).

Primele două meciuri ale României în preliminariile Euro 2024: 

  • Andorra – România (25 martie, ora 19:00) »  televizat pe Antena 1
  • România – Belarus (28 martie, ora 21:45) »  televizat pe Prima TV

Ultima oră

Comentariul meu