FOTO VIDEO Auto Schunn, 30 de ani de activitate sărbătoriți cu fast - Servicii noi la showroom-ul modernizat din Sibiu

Auto Schunn a sărbătorit joi, 23 martie, 30 de ani de activitate în România prin inaugurarea extinderii locației din Sibiu. Zeci de persoane venite din toată țara au fost prezente la marele eveniment de la sediul Auto Schunn din Sibiu.

Invitații au avut ocazia ca joi seara să admire „bijuteriile pe patru roți”, regăsite în cadrul reprezentanței Auto Schunn de pe Șoseaua Sibiului, nr. 71, din Șelimbăr. Cu o diversitate de brand-uri, Auto Schunn își așteaptă clienții să treacă pragul showroom-ului de unde să își aleagă modelul de mașină mult visat.

Arta, moda, muzica de calitate și, bineînțeles, mașinile marca Mercedes-Benz  au creat o atmosferă exclusivistă la showroom-ul Auto Schunn. Cele mai cunoscute picturi de la Muzeul Național Brukenthal din Sibiu au fost aduse la evenimentul dedicat Auto Schunn, pentru a reda decorului un rafinament aparte, asemenea celui oferit de mașinile sclipitoare. Arta și mașinile Mercedes-Benz de la reprezentanța din Sibiu au în comun atenția la detaliu, durabilitatea și, mai ales, frumusețea.

Prezentatorul Dan Negru a fost gazda evenimentului de sărbătorire a 30 de ani de activitate în România prin inaugurarea extinderii locației din Sibiu. Președintele Auto Schunn, Jurgen Schunn, alături de Elena Kovacs, Director General, Ciprian Georgescu, reprezentant Mercedes Benz, Eduard Jiroș, reprezentant Iveco și alte personalități care joacă un rol important în scrierea istoriei Auto Schunn au urcat pe scenă pentru a tăia panglica, inaugurând showroom-ul modernizat.

FOTO VIDEO Auto Schunn, 30 de ani de activitate sărbătoriți cu fast - Servicii noi la showroom-ul modernizat din SibiuFOTO VIDEO Auto Schunn, 30 de ani de activitate sărbătoriți cu fast - Servicii noi la showroom-ul modernizat din Sibiu  FOTO VIDEO Auto Schunn, 30 de ani de activitate sărbătoriți cu fast - Servicii noi la showroom-ul modernizat din Sibiu

Președintele Auto Schunn, Jurgen Schunn – „Oferim clienților din România, varianta cea mai actuală”

Jurgen Schunn a luat cuvântul în cadrul ceremoniei de inaugurare, timp în care a vorbit atât despre standardele înalte ale producătorului Mercedes Benz, cât și despre mulțumirile datorate partenerilor care l-au susținut timp de trei decenii.

„În perioada următoare vom oferi clienților din România, varianta cea mai actuală a standardelor producătorului german Mercedes Benz. Varianta AMG 2020 este conceptul Mercedes Benz în care clienții noștri beneficiază de un mediu special gândit pentru un confort deplin. Acest concept a fost implementat în investiția realizată la sediul nostru din Arad. Toate eforturile noastre au dus la dezvoltarea afacerii, loialitatea clienților care ne-au însoțit cu încredere pe tot traseul nostru spre profesionalism și excelență”, a spus Președintele Auto Schunn.

FOTO VIDEO Auto Schunn, 30 de ani de activitate sărbătoriți cu fast - Servicii noi la showroom-ul modernizat din Sibiu
Jurgen Schunn
FOTO VIDEO Auto Schunn, 30 de ani de activitate sărbătoriți cu fast - Servicii noi la showroom-ul modernizat din Sibiu
Echipa Auto Schunn

„Pe lângă anii aceștia au fost și parteneri de business, Mercedes Benz România,  Mercedes-Benz Truck & Bus Service Iveco România, Banca BRD, partener de 26 de ani. Toți aceștia ne-au acordat încredere, considerându-ne un un partener adevărat. În cei 30 de ani de viață în România suntem încununați de bucuria muncii împlinite, alături de echipa noastră și de clienții și partenerii noștri, cărora vă mulțumim și vă invităm să scriem împreună noi episoade frumoase în următoarele decenii. Povestea noastră continuă în era digitală, suntem pregătiți. Vă mulțumim că ne sunteți alături de 30 de ani!”, a mai spus Președintele Auto Schunn, Jurgen Schunn.

FOTO VIDEO Auto Schunn, 30 de ani de activitate sărbătoriți cu fast - Servicii noi la showroom-ul modernizat din Sibiu

FOTO VIDEO Auto Schunn, 30 de ani de activitate sărbătoriți cu fast - Servicii noi la showroom-ul modernizat din Sibiu

Eduard Jiroș, reprezentantul Iveco a susținut un scurt discurs despre colaborarea cu Auto Schunn. „Mă bucur și mulțumesc în numele Iveco România. Nu este doar un eveniment, este o sărbătoare pentru Auto Schunn. Pentru noi este un moment în care punem pe hartă un punct strategic. Încercăm să păstrăm standardul de calitate pe care Iveco îl oferă clienților noștri”, spune Jiros.

FOTO VIDEO Auto Schunn, 30 de ani de activitate sărbătoriți cu fast - Servicii noi la showroom-ul modernizat din Sibiu

Servicii noi la Auto Schunn

Odată cu extindere showroom-ului, clienții vor beneficia de o gamă variată de servicii realizate de o echipă de profesioniști. Clienții vor putea beneficia de atelierul de vopsitorie nou construit cu două cabine de vopsit și șase posturi de pregătire, atelierul de tinichigerie cu patru posturi de lucru și spălătoria auto.

De asemenea, Auto Schunn vine în întâmpinarea clienților cu servicii specializate de service autorizat Mercedes-Benz, centru autorizat de vânzări și service IVECO, service multibrand Bosch, consultanță în vânzarea de autoturisme rulate, închirieri auto, piese de schimb originale, servicii de tinichigerie, vopsitorie si diagnoză specializată.

FOTO VIDEO Auto Schunn, 30 de ani de activitate sărbătoriți cu fast - Servicii noi la showroom-ul modernizat din Sibiu FOTO VIDEO Auto Schunn, 30 de ani de activitate sărbătoriți cu fast - Servicii noi la showroom-ul modernizat din Sibiu

Citește și: Auto Schunn sărbătorește 30 de ani de activitate la Sibiu – Se inaugurează showroomul proaspăt modernizat

Compania Auto Schunn Romania a fost fondata in anul 1993 de către antreprenorul Jurgen Schunn, ca urmare a creșterii accelerate a cererii pieței românești pentru autoturisme Mercedes-Benz. Prima reprezentanță Auto Schunn a fost deschisă în orașul Arad, pe fondul nevoii de a dispune în mod rapid de autoturismele Mercedes-Benz importate din Germania, acolo unde Jurgen Schunn activa deja pe același segment de piață, încă din anul 1987, cu compania Auto Schunn International.

 

Ultima oră

Comentariul meu