festivalul internațional de teatru sibiu pe 2 roți - cât costă un abonament la sibiu bike city
Foto: Facebook/ Primăria Municipiului SIbiu

Pentru perioada Festivalului Internațional de Teatru Sibiu, Primăria a înființat programul „FITS PE 2 ROȚI”, desfășurat în perioada 23 iunie și 2 iulie. Prin această inițiativă se încurajează mersul pe bicicletă la spectacolele din cadrul FITS de anul acesta.

La sugestia domnului Constantin Chiriac, președintele Festivalului Internațional de Teatru, primarul Astrid Fodor propune Consiliului Local Sibiu în ședința din această lună, crearea unui abonament special pentru participanții la cel mai mare eveniment cultural al Sibiului.

“Prin crearea centrelor de închirieri Sibiu Bike City și proiecte finalizate sau în curs de amenajare de piste pentru biciclete, creăm infrastructura necesară unei deplasări prietenoase cu mediul în Sibiu. Prin inițiative precum acest abonament special, încercăm să încurajăm sibienii să utilizeze mai mult bicicleta, inclusiv în perioada Festivalului, când centrul orașului se umple și de spectatori, dar și de mașini.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Abonamentul FITS pe 2 roți va fi valabil 10 zile, în perioada de desfășurare a Festivalului, adică 23 iunie – 2 iulie și va avea un preț de 80 de lei, mai mic cu 20% decât un abonament obișnuit. Cei interesați pot achiziționa un astfel de abonament din aplicația PBSC în perioada 1 iunie – 2 iulie 2023. Posesorii vor putea utiliza nelimitat bicicletele în perioada celor 10 zile, în intervalul orar 06.00 – 24.00.

 

Ultima oră

Comentariul meu