concursul regional multidisciplinar "școala mea are talent" 2023 adună talentele elevilor din sibiu și din întreaga țară la biblioteca astra

Pe data de 31 martie 2023, la Biblioteca Astra corp A, începând cu ora 13:00, va avea loc cea de-a șasea ediție a Concursului Regional Multidisciplinar „Școala Mea Are Talent”. Evenimentul este organizat de Palatul Copiilor Sibiu în colaborare cu Asociația Domy Music Star Sibiu și este cuprins în CAERI 2022-2023, poz. 1343.

Acest concurs reprezintă o oportunitate unică pentru elevii talentați din școlile gimnaziale și liceele din județul Sibiu, dar și din întreaga țară, să-și prezinte abilitățile și să se afirme în diferite domenii. În cadrul competiției, tinerii talentați vor concura în diverse categorii, precum muzică vocală, muzică instrumentală, balet, dans modern, gimnastică, robotică și pictură.concursul regional multidisciplinar "școala mea are talent" 2023 adună talentele elevilor din sibiu și din întreaga țară la biblioteca astra

Pentru ediția din acest an, s-au înscris nu mai puțin de 19 unități de învățământ, atât școli gimnaziale, cât și licee din județul Sibiu și din întreaga țară. Participarea unui număr atât de mare de instituții de învățământ demonstrează interesul crescut al comunității educaționale pentru acest eveniment și importanța pe care o acordă dezvoltării talentelor elevilor.

Concursul „Școala Mea Are Talent” își propune să descopere și să promoveze talentele autentice ale elevilor, oferindu-le o platformă prin care să-și etaleze aptitudinile și să fie recunoscuți pentru munca și pasiunea lor. Prin participarea la acest eveniment, elevii nu numai că își pot dezvolta abilitățile, dar pot interacționa și cu alți tineri talentați, având astfel ocazia să se inspire reciproc și să creeze legături durabile.

Ultima oră

Comentariul meu