opruț, șanse mari să fie titular la națională în meciul cu andorra - dani coman: ”am încredere în raul”

Fundașul stânga de la FC Hermannstadt, Raul Opruț (25 ani) este favorit să fie titular sâmbătă, 25 martie, în jocul României din deplasare, cu Andorra.

Pentru primul meci al României în campania de calificare la Euro 2024 se prefigurează  o defensivă cu Rațiu în dreapta, Drăgușin și Burcă în centru, Opruț în stânga. Contracandidații lui Opruț la națională, Camora, Bancu și Vătăjelu sunt accidentați și nu au putut fi convocați pentru dubla cu Andorra (25 martie) și Belarus (28 martie).

Selecționerul Edi Iordănescu trebuie să aleagă în Andorra pentru postul de fundaș stânga dintre Opruț și Ștefănescu (Sepsi). Marius Ștefănescu nu este însă fundaș stânga de meserie și mijlocaș de bandă și a fost chemat la lot în ultimă instanță, după accidentarea lui Camora. Astfel, Opruț, jucătorul cu cele mai multe dueluri câștigate în Superligă are șanse mari să debuteze într-un joc oficial pentru națională.

Opruț nu are niciun meci oficial la prima reprezentativă și a mai jucat doar la amicalele din luna noiembrie. Raul a evoluat 30 de minute cu Slovenia (1-2) și a fost integralist în Moldova (5-0).

”Sper ca Raul să joace titular, el a demonstrat că este jucător bun în meciurile de campionat cât și în jocurile de la națională. Eu am încredere în el și sunt convins că dacă va juca, va face un meci foarte bun” a precizat Dani Coman, președintele clubului FC Hermannstadt.

Primele două meciuri ale României în campania preliminară pentru Euro 2024: 

  • Andorra – România (25 martie, ora 19:00) »  televizat pe Antena 1
  • România – Belarus (28 martie, ora 21:45) »  televizat pe Prima TV

opruț, șanse mari să fie titular la națională în meciul cu andorra - dani coman: ”am încredere în raul”

Ultima oră

Comentariul meu