Apel umanitar pentru preotul Buda Daniel - Decanul Facultății de Teologie din Sibiu are nevoie urgentă de ajutor

Părintele Buda Daniel a suferit un accident vascular și este în comă de mai bine de o lună. Acesta are nevoie de o terapie de recuperare care costă 50.000 de euro. Familia acestuia are nevoie de donații pentru a strânge banii necesari.

”Părintele Buda Daniel din Târgu Lăpuș, decan al facultății de Teologie din Sibiu a suferit un accident vascular cerebral și este în comă de peste o lună. Costul estimat al terapiei de recuperare este estimat la 50 de mii de euro, iar familia dânsului nu dispune de această sumă”, spune tânăra Olimpia Câmpean, într-un apel public postat pe Facebook.

Și Universitatea Lucian Blaga a făcut un apel public.
”Dragi membri ai comunității academice a ULBS, dar și ai întregii comunități sibiene,
Facem apel la sprijinul dvs., pentru a-l susține pe Pr. prof. univ. dr. Daniel Buda, Decanul Facultății de Teologie, în procesul de recuperare neuromotorie de pe urma unui accident vascular cerebral hemoragic. Familia Părintelui Decan solicită ajutorul nostru, al tuturor, în strângerea sumei de bani necesară pentru continuarea tratamentului medical la clinica Mebdo Zentrum für Neurologische Rehabilitation din Regensburg, Germania”, se arată în anunțul făcut de ULBS.
Cei care doresc să-l sprijine pe Părintele Buda pot face donații în contul bancar al soției, utilizând datele de mai jos:
Titular: LAURA BUDA, Banca: Raiffeisen Bank, Cod swift: RZBRROBU, Valuta: Lei IBAN: RO47RZBR0000060024445875
Titular: LAURA BUDA, Banca: Raiffeisen Bank, Cod swift: RZBRROBU, Valuta: Euro IBAN: RO41RZBR0000060024445983
Titular: LAURA BUDA, Banca: Raiffeisen Bank, Cod swift: RZBRROBU, Valuta: USD IBAN: RO33RZBR0000060024446127

 

Ultima oră

Comentariul meu