se anunță un weekend ”pe distracție” la caro - adriano și ben boogner încing atmosfera

Clubul Caro a pregătit pentru acest weekend mai multe petreceri muzică de calitate cu Dj de top din Sibiu. Dj Adriano și Dj Ben Boogner încing atmosfera vineri și sâmbătă.

La Caro se dă startul distracției de vineri, 24 martie, cu „Retro Party”, la fel cum ne-a obișnuit. Sibienii sunt așteptați să danseze până dimineața pe melodii care au intrat în istorie. „Retro Party” readuce stilul anilor 80 și ’90, la Sibiu, o perioadă în care creațiile muzicale au atins apogeul în industrie. Petrecerea începe de a ora 22:00, DJ Ben Boogner fiind cel care va avea grijă ca atmosfera să fie una de neegalat.

se anunță un weekend ”pe distracție” la caro - adriano și ben boogner încing atmosfera

Sâmbătă, 25 martie, petrecerea este „în toi” la Clubul de pe strada Gimnasticii. Atmosfera va fi electrizată de DJ Adriano începând cu ora 22:00. Muzica va fi la nivelul așteptărilor, „Saturday Party” fiind locul ideal de a dansa alături de prieteni până în zori. Rezervările se fac la numărul de telefon 0758 659 223.

Nu rata nopțile „nebune” din Caro, clubul care a dat un suflu nou vieții de noapte din Sibiu. Ia-ți gașca de prieteni și dansează pe cele mai tari ritmuri la Caro!

Ultima oră

Comentariul meu