petreceri ritmate la liquid - culiță sterp încinge atmosfera la „manelofiesta”
Sursa foto: Kfetele

Liquid Club a anunțat petreceri incendiare la sfârșitul acestei săptămâni. Party-urile încep de joi seara și continuă până sâmbătă cu invitați speciali și o atmosferă de neratat.

Liquid dă startul la distracție de joi, 23 martie, cu petrecerea dedicată studenților. Dj Radu va mixa cele mai tari hit-uri la party-ul de joi cu tematica „Opriți facultatea, vreau să cobor”, un concept nou la Sibiu, petrecerea fiind organizată de „Sesiunea de noapte” și „Viață de student” în colaborare cu Liquid Club.

Studenții vor putea juca joi seară Beerpong. La Liquid vor fi pregătite două mese de joc și bere gratis pentru câștigători. Fetele cu pistoale cu vodkă vor fi pregătite și ele să încingă seara. Tot joi, 23 martie, e momentul potrivit să îți găsești jumătatea. Fiecare va purta brățări fluorescente „single”, „taken” sau „complicated”. Biletele costă 30 lei și pot fi achiziționate online.

petreceri ritmate la liquid - culiță sterp încinge atmosfera la „manelofiesta”

Muzica ritmată va răsuna și vineri, 24 martie, la „Friday Night” în clubul de pe strada Someșului, nr. 19. Intrarea este gratuită, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0757 467 764.

petreceri ritmate la liquid - culiță sterp încinge atmosfera la „manelofiesta”

Seară incendiară se anunță a fi sâmbătă, 25 martie cu renumitul artist Culiță Sterp care va cânta live cu formația. „Manelofiesta”, petrecerea weekend-ului, începe de la ora 22:00. Sibienii și nu numai sunt așteptați în număr mare la marele eveniment cu muzică live. Intrarea costă 50 lei, iar rezervările se fac la 0754 957 066.

 

Ultima oră

Comentariul meu