update foto accident pe centura avrigului - coliziune între o mașină și un camion

Un accident a avut loc, miercuri după-amiaza, pe centura orașului Avrig. Un autoturism, o autoutilitară și un camion încărcat cu pietriș au intrat în coliziune. Trei persoane au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

UPDATE

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că șoferul unui autoturism condus spre Brașov, pe fondul unei depășiri neregulamentare, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un autocamion condus din sens opus, după care a fost proiectat într-o autoutilitară, care circula în spatele autocamionului”, transmite reprezentanții IPJ Sibiu.

La volanul autoturismului s-a aflat un buzoian în vârstă de 21 de ani, autocamionul a fost condus de către un sibian, în vârstă de 38 de ani, iar autoutilitara a fost condusă de către un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Prahova.

În urma impactului, trei bărbați, în vârstă de 16, 45, respectiv 48 de ani, toți pasageri în autoturism, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind conștienți. Băiatul a suferit contuzii și escoriații, bărbatul de 45 de ani are traumatism la membre, iar bărbatul de 48 de ani a suferit multiple contuzii și escoriații.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Polițiștii sibieni anunță că, pe DN1, pe centura Avrigului, traficul rutier este blocat total din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism și un camion.

La fața locului s-au deplasat două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere și o autospecială de primă intervenție. De asemenea, în sprijin a fost solicitat și un echipaj SAJ. „Din primele informații sunt implicate un autoturism și un camion care transporta pietriș. Echipajele medicale evaluează 3 persoane implicate în accident”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Circulația autoturismelor este deviată prin orașul Avrig. Revenim cu detalii.

Ultima oră

Comentariul meu