video foto: scandal de proporții în piața cibin - bărbat bătut de un om al străzii - poliția l-a încătușat pe agresor

Un scandal de proporții a izbucnit, marți după-amiaza, în Piața Cibin din municipiul Sibiu. Doi bărbați, oameni ai străzii, s-au luat la bătaie. Unul dintre ei a fost rănit, motiv pentru care în zonă a fost solicitată o ambulanță. Acesta a fost preluat de echipajele medicale și dus la spital, în timp ce agresorul a fost prins de polițiștii veniți la fața locului, fiind încătușat și dus la secție. 

Două persoane s-au luat la bătaie, marți după-amiaza, în zona Pieței Cibin. Potrivit martorilor, este vorba despre doi bărbați, amândoi oameni ai străzii, care sunt văzuți frecvent în zona pieței certându-se. De această dată, lucrurile au degenerat și s-au luat la harță. În zona farmaciei din piață, unul dintre ei a fost împins de celălalt și a căzut pe asfalt, lovindu-se puternic. Speriați de cele întâmplate, oamenii din jur, care au fost martori, au sunat la 112. 

Imediat, la fața locului au venit echipaje de poliție și de jandarmi. Oamenii legii l-au căutat pe agresor, întrucât acesta a încercat să fugă. Bărbatul a fost depistat în scurt timp, fiind încătușat și dus la secție pentru audieri. 

În același timp, bărbatul bătut, în vârstă de 52 de ani, a fost preluat de echipajul de Ambulanță și dus la spital. „SAJ Sibiu a trimis un echipaj de tip C (cu medic) în Sibiu la Piața Cibin, pentru un pacient agresat. Bărbatul de 52 de ani, caz social, fără domiciliu, a prezentat traumatisme abdominale și costale prin agresiune. A fost transportat la UPU SIBIU pentru investigații suplimentare”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili situația de fapt, urmând să aplice măsurile care se impun. 

Ultima oră

Comentariul meu