noi detalii despre studenta dispărută la sibiu - mărturii de la colegii de cămin - angelika era o persoană retrasă

În ultimele săptămâni, cazul dispariției studentei Angelika Maurer a făcut subiectul multor discuții și a atras atenția publicului și a autorităților locale. Cazul neelucidat al studentei dispărute din Sibiu se adâncește cu atât mai mult cu cât studenții și profesorii nu știau foarte multe despre tânără. Aceștia o descriu ca fiind o persoană retrasă, care rareori își părăsea propria cameră. Potrivit informațiilor disponibile până la acest moment, Angelika a părăsit de bunăvoie căminul unde locuia și și-a aruncat telefonul și portofelul în pădurea Dumbrava, după care nu a mai dat niciun semn de viață.

Au urmat ample căutări organizate de autorități și voluntari, dar până în prezent, nu a fost găsită nicio urmă a Angelikăi. Ea a fost ultima dată văzută în căminul unde locuia în Sibiu, acolo unde a părăsit locul de bunăvoie, fără a lăsa vreun indiciu despre destinația sa. Căutările extinse nu au dat nicio pistă despre locul în care ar putea fi tânăra.

Citește și: Angelika Maurer, studenta din Sibiu dispărută, căutată din nou în Pădurea Dumbrava

În plus, Angelika era studentă la Departamentul de Teologie Protestantă din cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu, iar această informație a ridicat mai multe întrebări cu privire la motivațiile dispariției sale. Cu toate acestea, nici la facultate nu s-au găsit indicii cu privire la motivul sau locația dispariției sale. Dispariția studentei rămâne un mister, iar comunitatea locală și autoritățile se alătură familiei în speranța că va fi găsită cât mai curând posibil.

“Nu ieșea din cameră. Era retrasă”

Am stat de vorbă cu persoane care locuiesc în același cămin cu fata dispărută și care au descris-o pe Angelika drept o persoană retrasă, care își petrecea majoritatea timpului în cameră. Mulți dintre ei nici nu o cunoșteau până la momentul dispariției sale. Din cauza acestui comportament, nu există multe informații despre viața personală sau motivele care ar fi putut-o determina să părăsească fără a lăsa nicio urmă.

Nici profesorii nu au mai multe informații în acest sens, dat fiind și faptul că Angelika își continua studiile în vederea promovării anumitor examene pe care le picase anterior.

Poliția nu efectuează căutări în momentul de față

Autoritățile susțin că au abandonat căutările studentei fără a aduce vreo nouă informație în cazul acesteia. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean, nu există nicio pistă nouă care să ducă la găsirea fetei. “La momentul actual nu avem noutăți, iar alte căutări nu sunt planificate” au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Citește și: Misterul studentei dispărute la Sibiu se adâncește – Telefonul Angelikăi Maurer găsit în pădurea Dumbrava ar putea ascunde indicii importante

 

Ultima oră

Comentariul meu