amenzi pe bandă rulantă pentru nesimțiții care au aruncat gunoaie și țigări pe străzile din sibiu 
foto: arhivă

Agenții de la Poliția Locală Sibiu au desfășurat o mulțime de acțiuni, anul trecut, pentru a-i depista și sancționa pe cei care au abandonat deșeuri în oraș, au aruncat gunoaie pe străzi sau au depozitat moloz în locuri neautorizate. Au fost aplicate zeci de sancțiuni. 

Poliția Locală a identificat, anul trecut, douăzeci de persoane care nu au păstrat curățenia la platformele de depozitare a gunoiului menajer. De asemenea, alte 190 de persoane au fost identificate și sancționate pentru că au aruncat resturi de țigară, hârtii și ambalaje pe domeniul public.  

De amenzi nu au scăpat nici cei care au abandonat deșeuri la marginea orașului. „Au fost desfășurate acțiuni în vederea depistării și sancționării persoanelor care au abandonat deșeuri sau au depozitat gunoaie, moloz și alte reziduuri în locuri neautorizate. În urma acestor acțiuni au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale în valoare de 315.700 lei”, se arată într-un raport al Poliției Locale Sibiu, care va fi prezentat în următoarea ședință ATOP. 

Agenții au sancționat și trei persoane, cu amenzi totale de 20.000 lei, care au incendiat deșeuri. Pentru arderea resturilor vegetale au fost aplicate, de asemenea, zece sancțiuni în valoare de 2.500 de lei. Pentru murdărirea drumurilor publice sau împrăștierea încărcăturii au fost aplicate 35 de sancțiuni în sumă de 42.200 lei. 

Ultima oră

Comentariul meu