VIDEO Weber, mulțumit după victoria categorică a Cisnădiei cu CSM Tg. Jiu - ”Am fost exacți la finalizare”

Măgura Cisnădie a reușit o victorie clară duminică, în Sala Polivalentă, 35-23 (17-10) cu CSM Tg. Jiu și echipa sibiană a urcat pe locul 9 în clasamentul Ligii Florilor, după 19 etape.

După unul dintre cele mai bune jocuri din actualul sezon, antrenorul Alexandru Weber a fost mulțumit că apărarea și atacul au evoluat la nivel înalt. Astfel, Măgura și-a luat revanșa, după ce pierduse la Tg. Jiu și în turul de campionat, dar și în cupă. ”În cele două jocuri anterioare din deplasare cu CSM Tg. Jiu am făcut greșeli cât pentru un campionat întreg. Duminică am fost mult mai exacți la finalizare și aici s-a făcut diferența. Poarta a fost bine, apărarea a fost agresivă, ne-am creat premisele unei victorii consistente prin cele două oportunități” a spus antrenorul Alexandru Weber.

Iskit Caliskan a marcat 16 goluri

Cu 16 goluri marcate în poarta celor de la Tg. Jiu, turcoaica Asli Iskit Caliskan a fost cea mai bună jucătoare de pe teren în meciul de duminică. ”Sunt foarte fericită pentru acest rezultat. Nu este important dacă ești cel mai bun sau cel mai slab de pe teren, ci faptul că echipa a câștigat. Am jucat bine acasă, fanii ne-au susținut, sunt foarte fericită pentru această victorie” a spus Iskit Caliskan.

Ultima oră

Comentariul meu