video - csu sibiu, eșec drastic la timișoara. galben-albaștrii, învinși cu 92-79

CSU Sibiu a pierdut surprinzător pe terenul ultimei clasate din Top 10, SCM Timișoara, scor 79-92, în meci contând pentru etapa 24 din Liga Națională de baschet masculin. 

Ultima clasată din faza secundă a Ligii Naționale, SCM Timișoara a întrerupt o serie negativă de cinci eșecuri și s-a impus clar în disputa cu CSU Sibiu. Bănățenii au câștigat trei din cele patru sferturi ale jocului, împotriva unei echipe care avea doar o înfrângere în cele cinci jocuri din Top 10 și aceea la limită, pe terenul liderului!

Primul sfert a fost echilibrat. Timișoara a început în forță, a condus cu 10-0 și a terminat în avantaj după 10 minute, scor 19-17. CSU Sibiu a căzut în sfertul doi, în care nu a reușit să se apere deloc, iar gazdele au marcat 30 de puncte. Astfel, la pauză mare, SCM se desprinsese deja aproape decisiv: 49-39.  Nici în sfertul trei, Sibiul nu s-a trezit, astfel că Timișoara și-a majorat avantajul după 30 de minute, 71-57 și soarta punctelor era decisă.  Trupa lui Rinkevicius și-a adjudecat doar ultimul sfert și acela la limită, cu 22-21. S-a terminat 92-79 și Sibiul a suferit un duș rece.  Principalii marcatori ai Sibiului au fost Whelan (21), Barro (15) și  Blumbergs (12).

După acest eșec drastic, Sibiul a coborât de pe 4 pe locul 5, fiind devansată de Voluntari.  În runda viitoare, galben-albaștrii joacă sâmbătă, 25 martie, la Voluntari.

YouTube video

 

Ultima oră

Comentariul meu