Târgul de Paști din Sibiu începe în 7 aprilie - Principala atracție, oază de verdeață în centrul orașului
Sursa: Facebook/Târgul de Paști din Sibiu

Târgul de Paști este un eveniment cu tradiție în orașul de pe Cibin. Ediția din acest an, care va avea loc în perioada 7 – 18 aprilie, va veni cu o premieră. Sibienii, dar și turiștii care vizitează Sibiul în acea perioadă, vor putea petrece timp în aer liber, într-o oază de verdeață amenajată chiar în centrul urbei. 

Ediția din acest a Târgului de Paști de la Sibiu va avea loc în perioada 7 – 18 aprilie și va reuni 45 expozanți din țară, care vor aduce produse tipice acestei perioade. Comercianții vor pregăti pentru sibieni, dar și pentru turiști, o mulțime de articole specifice, printre care ouă vopsite manual, cozonac cu nucă și stafide, pască tradițională, dulciuri, jucării, articole de artizanat și suveniruri tematice de Paști. 

Oază de verdeață în centrul Sibiului

Principala atracție a târgului va fi oaza de verdeață pe care organizatorii o vor amenaja în Piața Mare a Sibiului. „Atracția din acest an o va reprezenta o terasă de relaxare amenajată pe o suprafață generoasă de iarbă verde, cu mese și locuri de petrecut timpul citind o carte, ascultând muzică relaxantă sau potrivit pentru a face câteva poze de trimis celor dragi”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Andrei Drăgan, organizatorul târgului. 

În cadrul târgului, vor fi organizate și alte activități interactive, cum ar fi ateliere de creație pentru copii și o vânătoare de ouă, cu premii.

Ultima oră

Comentariul meu