biciclistă lovită de o mașină pe coposu - a fost dusă la spital

O femeie a ajuns, luni dimineața, la spital, după ce a fost lovită de o mașină pe bulevardul Corneliu Coposu. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, se afla pe bicicletă. 

Potrivit primelor informații, accidentul s-a petrecut pe bulevardul Coposu în zona intersecției cu strada Berăriei. O femeie aflată pe o bicicletă a fost acroșată de o mașină. „Din cercetările efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Berăriei, un sibian în vârstă de 44 de ani, a pătruns în intersecția cu Bvd. Corneliu Coposu fără să acorde prioritate și a lovit o bicicletă condusă spre strada Constituției, pe banda special destinată, de către o sibiancă în vârstă de 20 de ani”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță pentru a-i acorda îngrijiri medicale tinerei rănite. „Echipajul sosit la fața locului a găsit o victimă, femeie, de 20 de ani, care în urma accidentului a suferit un traumatism cranian ușor și traumatisme de membre inferioare (genunchi)”, transmit reprezentanții SAJ Sibiu.

Tânăra a fost transportata la UPU Sibiu în stare stabilă. În zonă se circulă îngreunat, pe direcția Piața Unirii – Constituției.

Ultima oră

Comentariul meu