moment dramatic - prezentatoarea unei rubrici meteo leșină în direct - video

O prezentatoare meteo a leșinat în timpul unei transmisiuni în direct la un post de televiziune local din Los Angeles (Statele Unite ale Americii) în acest weekend.

Potrivit TMZ.com, Alissa Carlson Schwartz era prezentă în cadrul emisiunii de știri de sâmbătă dimineața (ora locală 7:00) la postul KCAL de la CBS, pregătită să informeze despre ploile așteptate în Los Angeles în săptămâna următoare. Însă, înainte ca ea să înceapă discursul, și-a pierdut cunoștința.

Imaginile arată cum ochii prezentatoarei se rotesc în sus și se apleacă înainte. Când își pierde complet cunoștința, Alissa Carlson se prăbușește sub birou. La început, colegele sale nu au realizat ce s-a întâmplat, dar după ce și-au dat seama de situație, emisiunea a fost întreruptă pentru publicitate.

Nu a fost prima oară când această jurnalistă a suferit o problemă similară. În 2014 a avut o stare de rău în timpul unei emisiuni în direct și i s-a diagnosticat o valvă cardiacă cu scurgeri. Vicepreședintele și directorul de știri al CBS Los Angeles, Mike Dello Stritto, a confirmat ulterior că jurnalista a fost internată într-un spital și că evoluția ei este una bună.

Ultima oră

Comentariul meu