măgura cisnădie își ia revanșa după eliminarea din cupă - trupa lui weber a câștigat detașat cu csm tg. jiu

Măgura Cisnădie a reușit duminică seara o victorie splendidă în runda 19 din campionat, 35-23 (17-10) cu CSM Tg. Jiu.

Eliminată recent din cupă la Tg. Jiu, după un meci foarte strâns, la capătul căruia a acuzat arbitrajul, Măgura și-a luat o frumoasă revanșă duminică, în campionat. Cisnădie a făcut poate cel mai bun joc din actualul sezon și a câștigat de o manieră categorică, scor 35-23 cu Tg. Jiu, un adversar incomod, care a pus probleme mari echipelor de top.

Trupa lui Weber a început tare meciul și s-a desprins la 5-2 în minutul 5, apoi la 10-5 în minutul 12. Gorjencele au avut o tresărire și s-au apropiat la 2 goluri în minutul 17, dar a fost doar un foc de paie. Weber a cerut extrem de inspirat time-out și rezultatul s-a văzut imediat. Cu turcoaica Asli Iskit Caliskan în zi de grație, Măgura a marcat 5 goluri, fără a primi vreunul și s-a desprins la 17-10 la pauză.

Cisnădia a apăsat pedala de accelerație și în partea secundă, în care Caliskan a continuat să înscrie la foc automat în poarta gorjencelor. Măgura s-a dus la 21-11 în minutul 37 și soarta jocului era decisă. De la 24-17 în minutul 42, sibiencele au fost de neoprit și au câștigat clar, cu 35-23. Portarul Măzăreanu a prins și ea o zi excelentă și a încheiat jocul cu un procentaj excelent, de 41% mingi apărate.

Cele două echipe au făcut rocadă de locuri, CSM Tg. Jiu coborând pe 10. Măgura a urcat pe 9, având 22 de puncte din 19 jocuri și s-a dus la nouă puncte de Mioveni, echipa care ocupă primul loc de baraj. În runda următoare, pe 30 martie, echipa lui Weber joacă la Slatina, penultima clasată, acolo unde are prima șansă.

Măgura: Măzăreanu – Caliskan 16, Gjorgjijevska 5, Roșu 4, Gariaeva 3, Tătar 3, Bardac 2, Jlezi 2, Neagu.

măgura cisnădie își ia revanșa după eliminarea din cupă - trupa lui weber a câștigat detașat cu csm tg. jiu

Ultima oră

Comentariul meu