șelimbăr câștigă la slobozia, în prima etapă din play-out - echipa lui niculescu a dat lovitura în prelungiri

CSC 1599 Șelimbăr a câștigat sâmbătă primul joc din play-out, 3-2 în deplasare cu Unirea Slobozia și se îndepărtează de zona minată a clasamentului.

Chiar la încălzirea dinaintea jocului, Natea s-a accidentat și Lumbu a fost titularizat în locul acestuia. În minutul 10, sibienii au prima șansă, când centrarea de pe dreapta a lui Monea este reluată cu capul de Mitrea, dar peste transversală. Șelimbăr dă lovitura în minutul 14, când Monea centrează în 6 metri, de unde Jordan Gele înscrie plasat, cu o lovitură de cap.  Francezul își confirmă forma bună, reușind al treilea gol în cele patru meciuri din acest an, după ce în toamnă nu avea nicio reușită.

Slobozia încearcă și ea să fie periculoasă și  portarul Mitrovic boxează șutul lui Ibrian, fază petrecută în minutul 25.  Unirea are o ocazie mare de egalare în minutul 35, când Rus scapă spre poartă, trimite pe lângă Mitrovic, Monea încercă să respingă și trimite în propria transversală, apoi mingea ajunge la Rus, care o trimite spre poartă și Lumbu degajează de pe linia porții. Prima repriză se încheie cu o ocazie mare a trupei lui Niculescu. După o lovitură liberă de la 25 metri lateral stânga, Voicu trimite sub transversală, portarul Păduraru respinge până la Palmeș, care îl ia la țintă pe portar cu un șut din 4 metri.

Șelimbăr începe bine partea secundă și Ionuț Năstăsie marchează cu un șut din 8 metri, în minutul 47.  În minutul 59, Unirea reduce din diferență prin Golda, care înscrie cu un șut din unghi. Gazdele egalează în minutul 70, când Afalna înscrie cu un șut puternic, sub transversală. Și un punct era bun pentru Șelimbăr, dar echipa sibiană a dat lovitura în al treilea minut de prelungiri, pe o contră rapidă, când Buzan a înscris golul victoriei. Trupa lui Claudiu Niculescu s-a impus astfel cu 3-2 și a obținut trei puncte mari la startul play-out-ului în Seria 1.

Sibienii au acumulat 27 de puncte, au egalat la punctaj pe Slatina și s-au depărtat la 6 puncte de locul de baraj, ocupat de Metaloglobus, care a stat în prima rundă.

CSC 1599 Șelimbăr: Mitrovic – Palmeș, R. Crișan, Lumbu, Al. Luca, Mitrea, Monea, Năstăsie (Buzan 76), Cărăruș, Ad. Voicu (N. Popescu 67), Gele (Vișa 90+3).  Antrenor: Claudiu Niculescu

CLASAMENT PLAY-OUT, GRUPA 1

  1. Unirea Slobozia – 31 puncte
  2. Miercurea Ciuc   – 29 puncte
  3. CSM Slatina – 27 puncte
  4. CS Comunal Șelimbăr – 27 puncte
  5. Metaloglobus București – 21 puncte
  6. Minaur Baia Mare – 19 puncte
  7. Politehnica Timișoara – 13 puncte

*Locurile 6 și 7 retrogradează direct

*Locul 5 dă baraj de supraviețuire

Ultima oră

Comentariul meu