VIDEO: Primarii liberali sibieni aflați în funcție vor candida din nou - Turcan: „Dacă există probleme, facem o analiză”

Partidul Național Liberal (PNL) a câștigat, la alegerile din 2020, 42 de primării din județul Sibiu, cu opt mai mult față de alegerile anterioare. Partidul își dorește ca toți acești primari liberali aflați în funcție în prezent să candideze și în 2024. Activitatea acestora desfășurată în cei patru ani va fi analizată, iar acolo unde sunt probleme vor fi căutate alte nume. 

Raluca Turcan, deputat PNL, a precizat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Sibiu, că toți primarii liberali din localitățile sibiene aflați în funcție vor candida și la alegerile următoare. 

„Aseară am fost pe Valea Secașelor unde am avut o discuție deopotrivă cu primarii PNL și cu președinții de organizații PNL în localitățile unde nu avem primari. Noi ne facem propriul calendar de stabilire a candidaților, dar în același timp în privința candidaturilor mari trebuie să ne suprapunem cu un calendar stabilit la nivel național pentru toate județele. (…) Premisa de la care plecăm este ca cei care sunt primari în funcție să candideze din nou. Dacă există probleme într-o anumită localitate, atunci se fac analize punctuale. Dar așa a fost de fiecare dată, premisa de la care pleacă un partid este ca cei care sunt în funcție să fie și următorii candidați. Vom analiza activitatea acestora, evident, asta înseamnă pregătirea alegerilor”, a precizat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă organizată la Sibiu, deputatul Raluca Turcan. 

Localitățile sibiene conduse de primari PNL sunt: Agnita, Arpașu de Jos, Ațel, Avrig, Axente Sever, Bazna, Bârghiș, Biertan, Blăjel, Boița, Brateiu, Brădeni, Bruiu, Cârța, Cisnădie, Copșa Mică, Cristian, Dârlos, Gura Râului, Jina, Ludoș, Mediaș, Mapord, Miercurea Sibiului, Moșna, Ocna Sibiului, Orlat, Păuca, Porumbacu de Jos, Racovița, Rășinari, Râu Sadului, Sadu, Săliște, Slimnic, Șeica Mare, Șeica Mică, Șelimbăr, Șura Mare, Șura Mică, Tălmaciu și Tilișca. 

Ultima oră

Comentariul meu