video egal în prima etapă din play-out - fc hermannstadt a luat un punct la voluntari
foto Sport.ro

După ce Federația Română de Fotbal i-a luat lui FC Hermannstadt 9 puncte din cauza datoriilor, formația pregătită de Marius Măldărășanu se luptă acum pentru rămânerea în prima ligă.

Formația de pe malul Cibinului a terminat sezonul regulat pe locul 13, cu 32 de puncte și cu două victorii consecutive. Sibiul a învins Rapid București, scor 0 la 1 și pe U Craiova, la limită 1 la 0 la Sibiu.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

În runda inaugurală, FC Voluntari a primit vizita lui FC Hermannstadt. Cele două echipe și-au împărțit punctele.

Marius Măldărășanu a început partida cu Letica – Medina, Bejan, I. Stoica, Issah – Balaure, Biceanu, S. Mino, C. Popescu – G. Iancu, D. Paraschiv.

Sibiul a început partida de la Voluntari cu stângul. Gazdele au reușit să deschidă scorul în minutul 31 al partidei prin Vitalie Damascan. Pe finalul primei reprize, Sota Mino comite un fault dur asupra unui adversar şi primeşte un cartonaş galben de la arbitru.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

YouTube video

După revenirea de la vestiare, FC Hermannstadt a arătat diferit. Sibienii au reușit egalarea în minutul 69, Balaure trimite mingea în plasă din câțiva metri. Finalul meciului a fost destul de tensionat, gazdele au forțat golul victoeriei, dar Sibiul a rezistat și a plecat cu un punct din fieful echipei lui Ciobotariu.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

YouTube video

În etapa viitoare, FC Hermannstadt joacă la Sibiu cu FC Botoșani. Până atunci, Liga 1 se va întrerupe pentru două săptămâni din cauza jocurilor echipei naționale.

Ultima oră

Comentariul meu