shopping city sibiu dă startul campaniei „distracție pe roți”, cu premii garantate în aplicația spot

La Shopping City Sibiu se apropie zile cu premii personalizate pentru șoferi. În perioada 17 martie – 2 aprilie, experiența de shopping aduce clienților șansa de a câștiga accesorii utile pentru mașină, disponibile prin aplicația SPOT.

Mecanismul campaniei este simplu și accesibil pentru toți vizitatorii centrului comercial. La cumpărături în valoare de minimum 300 de lei pe un singur bon fiscal, scanat în secțiunea „Răzuiește și câștigă” din aplicația mobilă SPOT, fiecare participant primește garantat un accesoriu pentru mașină. Premiile se ridică de la Infopoint și sunt oferite aleatoriu, în limita stocului disponibil.

„Zilele acestea am pregătit șoferilor surprize în aplicația SPOT. Îi așteptăm cu premii care să-i însoțească în călătoriile cu mașina și să le fie de folos în trafic”, spun reprezentanții centrului comercial.

Premii de luat la drum lung

Câștigătorii se vor putea bucura de unul dintre următoarele accesorii pentru mașină:

  • Parasolare pentru geamuri spate – ideale pentru a proteja pasagerii de razele puternice ale soarelui;
  • Parasolare pentru parbriz – foarte utile pentru a preveni supraîncălzirea habitaclului și a menține o temperatură plăcută în interiorul mașinii în zilele toride;
  • Jucării antistres – o modalitate eficientă și distractivă de a combate stresul în trafic;
  • Odorizante auto – pentru a menține un miros proaspăt și plăcut în autovehicul;
  • Suport afișaj număr de telefon pentru parcare temporară – un accesoriu practic ce facilitează comunicarea între șoferi. 

Decor pe roți pentru copii

Tot în această perioadă, la Shopping City Sibiu va avea loc o expoziția de mașini clasice. Vizitatorii de toate vârstele sunt așteptați la tururile ghidate susținute de Alin Ionescu, alias „Mașinistul”, iar cei mici se vor putea distra făcând curse pe circuitul de mașinuțe de la Infopoint.

Verde la shopping

Alături de campania „Distracție pe roți”, noile colecții disponibile în magazinele din Shopping Sity Sibiu completează experiența de shopping cu oferte la brandurile preferate de întreaga familie, fiind o invitație pentru clienți să-și îmbogățească garderoba și totodată să câștige premii atractive la cumpărături.

shopping city sibiu dă startul campaniei „distracție pe roți”, cu premii garantate în aplicația spot

Ultima oră

Comentariul meu