șelimbăr merge după puncte la slobozia - remus șerban: ”sigur ne vom clasa deasupra locului de baraj”

CSC 1599 Șelimbăr ia startul în Grupa 1 din play-out sâmbătă, de la ora 11.00, la Slobozia, în disputa cu Unirea, echipă care a ratat de puțin accederea în play-off.

În ultima etapă din sezonul regular, Unirea Slobozia avea nevoie de un succes acasă, cu FC Brașov, pentru a merge în play-off. S-a terminat însă 2-2 și Slobozia a ratat play-off-ul, deși era la egalitate cu Dinamo și Buzău, însă a fost dezavantajată în clasamentul în trei. Ulterior, antrenorul Costel Enache a demisionat de la Unirea, în locul său revenind localnicul Enache Costea.

Șeful secției de fotbal de la CSC 1599 Șelimbăr, Remus Șerban este convins că echipa lui Niculescu nu va avea probleme cu retrogradarea.  ”Mergem la Slobozia  cu încredere și ne dorim să câștigăm, dar este bun și un egal. Avem un moral bun după succesul cu Constanța. Jucăm în deplasare, orice punct este bun, dar ne dorim victoria. Nu este îngrijorare la echipă în privința menținerii în Liga 2, noi tratăm la victorie fiecare joc și sigur ne vom clasa deasupra locului de baraj” a anunțat președintele secției de fotbal, Remus Șerban.

șelimbăr merge după puncte la slobozia - remus șerban: ”sigur ne vom clasa deasupra locului de baraj”

 

Slobozia are cinci jocuri fără victorie și începe play-out-ul de pe primul loc în grupă, cu avans mare față de locurile retrogradabile.  În sezonul regular, la Rm. Vâlcea, Șelimbăr și Unirea au remizat, 1-1.

Pentru echipa lui Claudiu Niculescu, jocul de la Slobozia este unul important. Șelimbărul este pe 4, cu 24 de puncte, cu doar trei mai multe decât Metaloglobus, aflată pe poziția 5, care duce la barajul de menținere în eșalonul secund. Astfel, sibienii ar avea mare nevoie de un rezultat pozitiv la Slobozia, pentru a scăpa de grijile retrogradării. Șelimbăr vine după un 3-0 la Unirea Constanța și are un moral bun.

De la sibieni lipsesc atacanții  Manole și Visic, accidentați în perioada de pregătire. ”După jocul cu Slobozia va fi o pauză de trei săptămâni. Apoi, la meciul următor sperăm să avem apt măcar unul dintre ei” a mai spus președintele Remus Șerban.

șelimbăr merge după puncte la slobozia - remus șerban: ”sigur ne vom clasa deasupra locului de baraj”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu