Publicat înTehnologie, Ultima oră

Gigantul Apple a creat un nou logo – Noile Iphone 14 vor fi disponibile și în varianta galbenă

gigantul apple a creat un nou logo - noile iphone 14 vor fi disponibile și în varianta galbenă

Aceasta nu e prima dată când Apple oferă o nouă variantă pentru celebrul său logo în formă de măr. Compania a apelat la această strategie și în trecut, nu doar pentru magazine noi. Apple a creat și alte variante ale logo-ului la evenimente importante. 

Noul magazin Apple din Coreea de Sud se va deschide în Seoul, în apropiere de stația de metrou Shinnonhyeon, scrie MacWorld, relatează UseIt.

Compania a ales și un nume deosebit pentru noul magazin – Apple Gangnam.

Apple a creat un nou logo pentru companie

Noul logo va fi folosit oficial pentru magazinul Apple Gangnam. Fanii au reacționat foarte bine la cel mai recent simbol. Apple a decis ca noul logo creat pentru companie să poată fi descărcat și de utilizatori și pe dispozitive.

Logo-ul a fost prezentat pe un fundal negru și poate fi descărcat și sub formă de wallpaper. Acesta e disponibil pe orice dispozitiv Apple.

Apple a dezvăluit o nouă culoare pentru iPhone 14

Printre cele mai noi știri Apple se numără și lansarea unei noi nuanțe pentru dispozitivul iPhone 14, din cea mai recentă seria a gigantului tech.

Cea mai nouă culoare disponibilă pentru iPhone 14 e galben. Spre deosebire de seria de anul trecut, noua culoare nu va fi disponibilă pentru modelele Pro. În schimb, doar modelele iPhone 14 și iPhone 14 Plus vor fi disponibile și în varianta galbenă. Acum, Apple a creat și un nou logo pentru magazinul care va fi deschis în Coreea de Sud.

Culoarea galbenă a fost disponibilă ultima dată pentru seria iPhone 11. Aceasta a fost lansată în anul 2019. Înainte de asta, iPhone XR, din 2018, era disponibil și în această nuanță.

Dincolo de noua nuanță pentru iPhone, Apple a dezvăluit și mai multe culori pentru benzile Watch. Compania a lansat și carcase de iPhone de silicon. Nu e prima dată când gigantul tech apelează la această strategie.

În fiecare primăvară din ultimii ani, Apple a dezvăluit o nouă culoare de sezon pentru iPhone. Pentru iPhone 13 și 13 Pro, Apple a introdus o nuanță de „verde alpin”. Cu 1 an înainte, iPhone 12 și 12 mini au primit o nuanță de mov aprins.

Apple a lansat mai multe actualizări pentru seria iPhone 14, cu numeroase noi funcții. Printre acestea se numără conexiunea prin satelit, pentru a contacta serviciile de urgență, în caz de pericol.

Ultima oră

Comentariul meu

Conectare

V-am trimis recent un link de autentificare. Vă rugăm să vă verificați căsuța poștală!

Conectați-vă cu parola de mai jos sau conectați-vă folosind e-mailul dvs.

Primiți un cod trimis pe e-mail pentru a vă înregistra sau conectați-vă folosind o parolă.

Introduceți codul pe care l-ați primit prin e-mail pentru a vă conecta sau conectați-vă folosind o parolă.

Termeni și condiții