femeie amenințată și bătută de iubit în bazna - polițiștii l-au reținut
foto: arhivă

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost reținut de polițiștii sibieni fiindcă și-a amenințat iubita, a bătut-o și i-a distrus telefonul mobil. Pe numele individului exista deja un ordin de protecție, dar acesta nu l-a împiedicat să îi facă rău sibiencei. 

„La data de 16 martie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat în Bazna, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, nerespectarea unei hotărâri judecătorești, amenințare și distrugere”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul, împotriva căruia era emis un ordin de protecție, a amenințat-o pe femeie cu acte de violență în 15 și 16 martie, iar apoi a trecut la fapte. Individul a agresat-o fizic pe concubină, iar apoi i-a distrus telefonul mobil.

Odată cu administrarea probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente pentru a dispune în consecință. Cercetările sunt continuate la nivelul  Secției de Poliție Rurală Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Ultima oră

Comentariul meu