de 8 ani optyu are grijă de ochii sibienilor – reduceri la aniversare

OptyU este unul din cele mai căutate magazine de optică. Dovadă stă faptul că se împlinesc opt ani de la deschidere, deja patru locații în Sibiu. De-a lungul celor opt ani OptyU a venit mereu în întâmpinarea clienților nu doar cu cele mai bune produse, ci și cu oferte și reduceri. Și la fel face și în acest final de săptămână.

Acum opt ani, pe galeriile Carrefour s-a deschis OptyU. Un magazin micuț, dar care încă de atunci le-a oferit sibienilor produse de brand, la o calitate superioară. Și asta nu pentru că se adresa sau se adresează clienților de lux, ci pentru că ochii, pentru a-și menține sănătatea, au nevoie de cele mai bune lentile, în primul rând. Și așa OptyU a devenit optica ce lucrează exclusiv cu Branduri de calitate .

Pentru ochelarii de soare, la fel, lentilele sunt foarte importante, pentru că protejează ochiul de razele nocive. Brand-urile de renume garantează calitatea, dar și modele în ton cu moda sezonului. Și la OpyU se găsesc cele mai cunoscute:Guess, Gucci, Tom Ford, RayBan.

Iar cei de la OptyU nu s-au oprit doar la asta. Repede și-au dat seama că vederea perfectă are nevoie de dioptrii calculate la virgulă. Și așa au adus în exclusivitate nu doar pentru Sibiu, ci și pe piața românească, aparatul Vision R, care exact asta face: calculează dioptriile în cel mai mic detaliu. Iar consultația este și va rămâne gratuită.

Reduceri la aniversare

De ziua ei, OptyU dă petrecerea prețurilor. Oricine ajunge într-una din cele patru locații (Promenada Mall Sibiu, Shopping City Șelimbăr , Kaufland -calea Cisnădiei sau pe Bulevardul Nicolae Bălcescu) va primi o reducere de 28% la orice va cumpăra. Și grăbiți-vă, pentru că oferta este valabilă doar în zilele de 18 martie pana in 25 martie in limita stocului.

Și pentru că sibienii au de unde alege cele mai bune lentile, rame și ochelari de soare, e cazul ca și alți români să beneficieze de același tratament. Așa că OptyU vine tot mai aproape de clienții și pacienții săi cu cele mai potrivite soluții pentru problemele de vedere și nu numai.

Ultima oră

Comentariul meu