contre între psd și pnl legate de noul spital județean - turcan: „nu mă preocupă să mă cert cu pesediștii”

În urmă cu câteva zile, PSD Sibiu a afirmat, într-un comunicat de presă, că există “un film al minciunilor administraţiei judeţene PNL, de la lansarea proiectului noului spital judeţean, până la eşecul finanţării acestuia prin PNRR”.  Deputatul Raluca Turcan, a transmis că nu este interesată de ceartă, iar scopul lor este colaborarea cu instituțiile statului pentru că acest proiect să fie finalizat. 

Construcția noului Spital Județean de la Sibiu a stârnit mai multe controverse. PSD Sibiu o acuză pe Daniela Cîmpean, de faptul că nu a ascultat propunerea social-democraţilor de a construi clădiri noi în curtea actualului spital judeţean, format în mare parte din clădiri vechi. (VEZI AICI DETALII).

Daniela Câmpean a răspuns public acuzațiilor aduse de PSD Sibiu, legat de construirea Noului Spital. „PSD Sibiu nu face altceva decât să continue lătratul început încă de la primii paşi ai proiectului. Faptul că nu am stat ‘să dăm cu pietre’ a făcut ca, în acest moment, să fim singura administraţie publică locală din ţară care promovează un proiect de o asemenea anvergură, aflat în faza licitaţiei de desemnare a constructorului şi având şanse reale de a fi finanţat” a declarat Daniela Cîmpean.

Citește și: Daniela Cîmpean respinge acuzațiile PSD Sibiu legate de nou spital – ”Nu fac altceva decât să continue lătratul început încă de la primii paşi ai proiectului”

În cadrul unei conferințe de presă susținută la Sibiu, Raluca Turcan a afirmat că nu este interesată să se certe, iar scopul principal este să colaboreze cu instituțiile statului pentru că acest proiect să fie finalizat. „În comunicatul pe care l-am transmis ieri de la partid pentru a clarifica acest lucru, a existat o frază cheie pe care o accentuez astăzi. Dacă acest spital se va face și când acest spital se va face, el nu va trata nici peneliști, nici pesediști, nici useriști, ci sibieni și va servi comunitatea. Pe mine, ca om implicat în acest proiect, în parteneriat cu președinta Consiliului Județean, dedicată împreună cu echipa pe care o are acestui proiect, ne interesează să colaborăm cu instituțiile statului pentru ca acest proiect să încheie contractul de finanțare și să intre lucrările în teren. Nu mă preocupă să mă cert nici cu pesediștii, nici cu alții care, probabil din lipsă de ocupație, încep să politizeze un subiect care este al comunității. Noul Spital Județean Sibiu este al comunității sibiene”, a spus Raluca Turcan.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu