video marius măldărășanu vrea un start bun în play-out - ”ne-am călit și am învățat din înfrângerea de la voluntari”

Primul meci din play-out-ul Superligii este programat vineri, 17 martie (ora 17.30), FC Voluntari  – FC Hermannstadt, între două echipe care sunt în luptă directă pentru ieșirea din zona barajului.

Ambele echipe care deschid vineri balul în play-out sunt într-o formă bună. Ilfovenii sunt pe 10, având 17 puncte și sunt neînvinși în ultimele patru jocuri. Hermannstadt este pe 13, cu 16 puncte și are două victorii consecutive. În sezonul regulat, Hermannstadt s-a impus acasă cu 2-1, ilfovenii revanșându-se în retur, când s-au impus cu 3-0.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Voluntari!

În conferința de presă susținută înainte de plecarea spre Voluntari, antrenorul principal al FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu a subliniat dificultatea primului joc din play-out.  ”Începe un nou campionat, sunt nouă finale, toți spun lucrul acesta, până la urmă este o realitate. Începem la Voluntari, contra unei echipe bune, în retur au câștigat cu un rezultat destul de dureros și mincinos la momentul respectiv, dar ne-am călit și am învătat din acea înfrângere. Va fi un meci greu, cu o echipă foarte bună, se apără foarte bine, au jucători cu calitate. Au și schimbat sistemul, înainte jucau cu 3 fundași, acum joacă cu 4 pe linia de fund, sunt o echipă destul de dinamică, schimbă și pe parcurs dacă este nevoie. Ne așteptăm la un meci dificil, din care ne dorim să scoatem maximum, ca în fiecare meci din play-out”. Sibienii pot fi optimiști înaintea deplasării în Ilfov, pentru că au venit cu 20 de puncte din duelurile externe din actualul sezon.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Opruț suspendat, Butean, Oroian și Buhăcianu indisponibili

Pentru jocul cu Voluntari, Butean, Oroian și Buhăcianu sunt indisponibili, iar Opruț este suspendat. ”Avem probleme, dar trebuie să ne adaptăm. Sunt detalii care pot conta în acest play-out, dar sper  să trecem repede peste, ne ajută pauza și sperăm să îi recuperăm repede pe băieți. Cine intră trebuie să dea maxim, atât cât va juca” a mai spus tehnicianul Sibiului.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

”Locul 11 însemna cu totul alt program”

Marius Măldărășanu nu stă să se lamenteze în privința programului din play-out, chiar dacă Hermannstadt a fost la un pas de locul 11 și implicit de un program mai avantajos. ”Dacă terminam pe 11, aveam 5 jocuri acasă și era un atu, dar odată cu terminarea meciului de la Chindia, nu am stat să ne lamentăm. Locul 11 însemna cu totul alt program, poate aveai niște deplasări mai grele ca și distanță și era poate un dezavantaj. Mergem înainte și vom da maxim la fiecare meci din play-out. Cred că oricine rămâne în play-out, Sepsi sau FC U Craiova este favorită la câștigarea lui”.

YouTube video

 

Ultima oră

Comentariul meu