video: iarnă în toată regula la munte - drumarii deszăpezesc transfăgărășanul 

Ninge în mai multe zone din centrul țării, iar drumarii acționează de la primele ore ale dimineții pentru a menține drumurile curate. În zona montană a județului Sibiu, în zona Transfăgărășan, este iarnă în toată regula! 

În zonele înalte din județul Sibiu a început să ningă joi dimineața. Pe Transfăgărășan a început să se depună zăpada, astfel că drumarii acționează pentru a curăța șoseaua.

YouTube video

VEZI ȘI: Lapoviță la Sibiu – Se circulă în condiții de carosabil umed în județ

„Avem parte de lapoviță și ninsoare în mai multe zone din centrul țării! În acest moment ninge slab în zona montană din județele Brașov și Sibiu iar în zonele joase sunt precipitații mixte. Și în zonele înalte din nordul județelor Harghita și Mureș s-a întors ninsoare și se acționează cu utilajele de deszăpezire și materiale antiderapante. Vă rugăm să conduceți prudent și să adaptați viteza la condițiile de drum!”, au transmis, joi dimineața, reprezentanții DRDP Brașov.

YouTube video

La Bâlea Lac stratul de zăpadă este consistent. Potrivit meteorologilor, din seara zilei de miercuri au predominat ninsorile și s-a depus un strat nou de zăpadă, local mai consistent în Carpații Occidentali și vestul Carpaților Meridionali.

Ultima oră

Comentariul meu