un sibian a furat un scuter din slimnic, s-a plimbat cu el, apoi l-a abandonat. polițiștii l-au reținut
foto: arhivă

Un sibian în vârstă de 23 de ani a fost reținut de polițiști după ce, la începutul lunii martie, a furat un moped parcat în fața unui imobil din Slimnic și s-a plimbat cu el prin localitate, după care l-a abandonat. 

„La data de 15 martie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Slimnic, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducere fără permis”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Fapta s-a petrecut în data de 5 martie, în jurul orei 21:30. Tânărul, în timp ce se afla pe strada După Cetate din localitatea de domiciliu, ar fi sustras un moped parcat în fața unui imobil și l-ar fi condus pe mai multe străzi din aceeași localitate, după care l-ar fi abandonat. Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii persoanei pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu