coliziune între un microbuz și o mașină pe dn7 la boița - patru victime, între care doi bărbați încarcerați

Polițiștii rutieri au intervenit, joi, la un accident de circulație produs pe DN 7, în afara localității Boița. O coliziune între un microbuz și un autoturism s-a produs în această zonă, iar în urma evenimentului patru persoane au fost rănite. Doi bărbați sunt încarcerați. Traficul rutier este blocat. 

UPDATE 2

Traficul a fost reluat. Timp de mai multe ore s-a circulat îngreunat, iar șoferii au mers bară la bară pe ambele sensuri de mers.

UPDATE 1

Echipajul de descarcerare a extras două victime, ambele de sex masculin și au fost preluate de echipajele SMURD. „Un bărbat de 20 de ani a fost transportat la UPU Sibiu conștient, cu traumatism cranio-cerebral și amețeli, cel de-al doilea bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost transportat la UPU Sibiu cu fractura de femur, conștient”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Știrea inițială

Potrivit polițiștilor, din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un microbuz spre Sibiu, un hunedorean în vârstă de 20 de ani ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Vâlcea, de către un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani. În autoturism se mai aflau o femeie în vârstă de 26 de ani și o fetiță de 2 ani, toți din județul Argeș.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite. La fața locului s-au deplasat trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere. De asemenea, intervin și echipaje ale SAJ Sibiu. „În accident sunt implicate două autovehicule și patru persoane (doi bărbați încarcerați, o femeie și o minoră de 2 ani), toate persoanele fiind conștiente”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

coliziune între un microbuz și o mașină pe dn7 la boița - patru victime, între care doi bărbați încarcerați coliziune între un microbuz și o mașină pe dn7 la boița - patru victime, între care doi bărbați încarcerați

Echipajul SAJ Sibiu a transportat spre Sibiu doua victime, pe femeia de 26 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis și traumatism facial și pe fetița de 2 ani, cu traumatism cranian.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest accident rutier. Traficul este blocat total.

Ultima oră

Comentariul meu