video - winamp revine în 2023 cu o nouă interfață și noi funcții

Cea mai populară aplicație de redare de muzică se va întoarce în curând. Winamp revine în 2023 cu o nouă înterfață și noi funcții multimedia.

Platforma pentru creatori va fi deschisă începând cu data de 15 martie. Artiștii vor putea să își creeze conturi și să înceapă să își urce creațiile pe platforma Winamp, scrie Go4IT.ro.

Aceștia vor putea să își gestioneze propriile abonamente pe platformă, stabilind prețuri și diverse niveluri pentru fani, cu beneficii mai puține sau mai multe,  în funcție de preț. Avantajul față de alte platforme este însă faptul că Winamp va lua doar 15% comision din tranzacții, față de alte platforme care rețin mai mult. YouTube reține peste 50%, de exemplu.

Platforma Winamp va fi lansată oficial pe 15 aprilie, iar spre diferență de varianta veche, care era doar o aplicație pentru Windows, aceasta va fi disponibilă atât într-o variantă web, în browser, cât și pe mobil, pe iOS și Android.

Momentan nu avem însă decât informații despre platforma de creatori, urmând să vedem în viitorul apropiat și cum arată aplicația pe care o vom putea folosi pentru a asculta muzică.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu