un altfel de party la caro - show inedit cu muzică la vioară cu manuela-ruth ötves

Petrecerile din weekend sunt evenimentele la care sibienii au ocazia să se distreze până dimineața, evadând din rutina de zi cu zi. Muzica bună și oamenii de calitate fac un party să fie cu adevărat reușit. Muzică retro, invitați speciali și alte surprize îi așteaptă pe sibienii cu chef de distracție la Caro.

Caro a pregătit și pentru acest sfârșit de săptămână două seri incendiare, cu Dj cunoscuți și cu o atmosferă de top. Distracția începe de vineri, 17 martie, cu „Retro Party”, o noapte perfectă pentru cei care vor să danseze pe hit-urile care au făcut furori în anii  ’80 și ’90. Dj Marius Holeiciuc este invitatul special care va mixa începând cu ora 22:00 piese legendare pentru ca sibienii să aibă parte de o seară de neratat. Intrarea este gratuită, iar rezervările se fac la numărul de telefon 0758 659 223.

un altfel de party la caro - show inedit cu muzică la vioară cu manuela-ruth ötves

Distracția continuă și sâmbătă, 18 martie, la clubul de pe strada Gimnasticii, nr. 39 cu un eveniment exclusiv. De data aceasta va fi o altfel de petrecere decât până acum, mai exact cu note de vioară – „Violin Show”. Manuela-Ruth Ötves, concurentă la „Românii au talent” și Casius Ko vor concerta la Caro Club, de la ora 22:00. Artiștii vor oferi un show cu muzică live, de calitate, la care sibienii sunt așteptați să participe. Intrarea costă 30 lei. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0758 659 223.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu