tischer nu vrea să candideze pentru fdgr la primăria sibiu - mai degrabă la consiliul județean: “orice e posibil!”

Alegerile pentru candidatura la Primăria Sibiu se apropie. Doar un an jumătate ne despart de momentul în care sibienii își vor alege noul primar.

Până în momentul de față, nici un partid politic nu și-a anunțat în mod oficial candidatul pentru Primărie. Din partea formațiunii politice FDGR, Gabriel Tischer nu se arată interesat de o potențială candidatură la Primăria Sibiu. Mai mult, acesta a declarat pentru Ora de Sibiu că nu își dorește un alt candidat din afara FDGR (Forumului Democrat al Germanilor din România).

„Voi anunța la timpul potrivit decizia mea de a candida sau nu, colegii mei din FDGR fiind primii cărora le datorez un răspuns în acest sens. Oricum ar fi, FDGR va avea, cu siguranță, propriul candidat la Primăria Sibiu, orice candidatură externă cu sprijinul FDGR fiind în contradicție cu principiile noastre”, spune Tischer.

În schimb, o nouă candidatură pentru Consiliul Județean Sibiu este probabilă. „Orice e posibil! Nimeni nu-i perfect”, spune Gabriel Tischer.

De 22 de ani, Primăria Municipiului Sibiu este condusă de primari FDGR. Klaus Iohannis, lider naţional al FDGR, a fost primarul municipiului Sibiu până în 2014, anul în care a fost ales preşedinte al României. Din 2014, primar al municipiului Sibiu este Astrid Fodor.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu