sibian reținut de poliție - a fost prins la volan, fără permis de conducere, două zile la rând
foto: arhivă

Un sibian și-a încercat norocul și s-a urcat la volan deși nu avea permis de conducere. Pe când circula prin Turnu Roșu, acesta a fost tras pe dreapta de oamenii legii. Următoarea zi, s-a urcat din nou la volan, iar de această dată polițiștii l-au oprit în Tălmaciu. Omul a fost reținut. 

„La data de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au reținut un bărbat în vârstă de 26 de ani, din municipiul Sibiu, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În zilele de 12 și 13 martie, pe raza localităților Turnu Roșu, respectiv Tălmaciu, sibianul a fost surprins de către polițiști în timp ce conducea un autoturism deși nu deține dreptul de a conduce. În ambele cazuri s-au deschis dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, iar la data de 14 martie, în baza probatoriului administrat, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Ultima oră

Comentariul meu