daniela cîmpean respinge acuzațiile psd sibiu legate de nou spital – ”nu fac altceva decât să continue lătratul început încă de la primii paşi ai proiectului”

Președinta Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, a răspuns public acuzațiilor aduse de PSD Sibiu, legat de construirea noului spital.

Cîmpean a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că “sunt şanse reale” ca proiectul noului spital să beneficieze de finanţare, infirmând acuzele aduse de Organizaţia Judeţeană a PSD Sibiu că s-a ratat finanţarea prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) deoarece nu s-a luat în calcul şi un proiect cu costuri mai reduse.
PSD Sibiu afirmă, într-un comunicat de presă (DETALII AICI), că există “un film al minciunilor administraţiei judeţene PNL, de la lansarea proiectului noului spital judeţean, până la eşecul finanţării acestuia prin PNRR”.
“Nu vei ajunge niciodată la destinaţie dacă te vei opri să arunci cu pietre în fiecare câine care te latră’ spunea, pe bună dreptate, Winston Churchill. PSD Sibiu nu face altceva decât să continue lătratul început încă de la primii paşi ai proiectului. Faptul că nu am stat ‘să dăm cu pietre’ a făcut ca, în acest moment, să fim singura administraţie publică locală din ţară care promovează un proiect de o asemenea anvergură, aflat în faza licitaţiei de desemnare a constructorului şi având şanse reale de a fi finanţat”, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean.
CITIȚI  AICI COMUNICATUL DE PRESĂ AL PSD SIBIU
Aceasta a fost acuzată în comunicatul de presă transmis miercuri de PSD Sibiu că nu a ascultat propunerea social-democraţilor de a construi clădiri noi în curtea actualului spital judeţean, format în mare parte din clădiri vechi.

Ultima oră

Comentariul meu