adrian mititelu laudă pe fc hermannstadt - ”e greu să bați sibiul”

După ce echipa sa a pierdut duminică la Sibiu, scor 0-1, în etapa 30 din Superligă, patronul FC U Craiova, Adrian Mititelu a vorbit în termeni laudativi la adresa formației FC Hermannstadt. Conducătorul clubului din Bănie crede că trupa lui Marius Măldărășanu excelează la determinare și pregătire fizică și tactică.

”Altă echipă foarte bună este Hermannstadt, nu pentru că are un lot super valoros, dar prin autodeterminare, pregătire și modul de luptă, le-a ieșit. E o nucă tare Sibiul, greu să-i bați” a spus Adrian Mititelu.

Joi, Sepsi și FC U Craiova se vor întâlni la Sfântu Gheorghe într-o confruntare decisivă pentru accederea în play-off-ul Superligii. FC U Craiova (40 puncte) este pe 6 și are un punct avans față de Sepsi (39 puncte), având astfel și varianta egalului.

O remiză joi i-ar face fericiți și pe jucătorii lui FC Hermannstadt, care astfel al încasa de la club primele pentru play-off. Cu cele 9 puncte luate de comisiile FRF și apoi la TAS, Sibiul ar fi fost în play-off, însă doar dacă jocul Sepsi-FC U Craiova se va termina egal.

 

Ultima oră

Comentariul meu